آموزش سئو در مشهد معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل یا این که Hummingbirdالگوریتم مرغ مگس خوار گوگل یا این که Hummingbird، یکیاز نحوههای منحصر جستجوی مقاله میباشد که از سال ۲۰۱۳، موجب ارتقاء کیفیت جستجوهای یوزرها در گوگل شده میباشد. تا تا قبل از این مورخ، گوگل برای جستجوهای یوزرها، از الگوریتم کافئین استعمال میکرد. الگوریتم کافئین قابلیت جستجوی Liveرا مهیا کرده بود و موتورهای کاوش در کسری از ثانیه، صدها هزار برگه را در فهرست خویش بهروزرسانی میکردند؛ البته گوگل درپی طرز مطمئنتری برای ارائه نتیجه ها جستجوی یوزرها بود.
همواره از مهم ترین معیارهای گوگل برای بازبینی وبسایتها و امتیازدهی به آنها، محتوا بوده میباشد. تولیدکنندگان محتوا معمولا مقالهها وبسایتها را مبتنی بر کلمه ها کلیدی مینوشتند و براین اساس موتور کاوش گر گوگل را پند میکردند تا مطالب آنها را برای واژه و کلمه کلیدی مد لحاظ، ایندکس نماید. به مرور عصر، گوگل متوجه شد این عمل موجب افت کیفیت مطالب میگردد و الگوریتم جدیدی برای بازبینی کیفیت محتوای تولیدشده، اختراع کرد. وظیفه الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل، ارائه نتیجه ها ظریفخیس، حقیقی وواقعیخیس و کیفیت خوبخیس میباشد. مرغ مگس خوار گوگل با استعمال از گراف علم (Knowledge Graph) و جستجوی معنایی (semantic search) لغات جستجوشده را بازنگری مینماید. از آن جا که این الگوریتم در بهبود بهینه سازی وب سایت تاثیر متعددی دارااست، دراین نوشته ی علمی به بیان نکاتی می پردازیم که در رخ رعایت، نتیجه ها درخشانی برای جایگاه وبسایت شما در ورقه نتیجه ها کاوش گوگل خواهد داشت.
علت اسمگذاری الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چه چیزی است؟
مرغ مگس خوار یک کدام از کوچکترین پرندههای دنیاست که سرعت و اعتنا فعالیت متعددی دارااست. وقتی که مرغ مگس خوار در حالا پرواز میباشد، دیده بشر قوی به دیدن پر و بالهای وی وجود ندارد؛ ولی برعکس آدم، این پرنده بسیار تیزبین میباشد و انگیزه خویش را با گاز شناسایی میکند. مرغ مگسخوار، نزدیکترین انگیزه را تشخیص میدهد و با سرعتی بسیار زیاد به سمت آن جنبش مینماید. این همت در گوگل موجب بروز تغییرات محسوسی در برگه نتیجه ها جستجوی یوزرها شدهاست.
گوگل با فعالسازی الگوریتم مرغ مگس خوار در سال ۲۰۱۳، تاکید خویش را بر لغات کلیدی تعدیل و بر به کار گیری از گویش طبیعی در اکران دادهها تمرکز بیشتری کرد. الگوریتم hummingbird گوگل، معنای کلمه ها کلیدی را کاوش و با فضولی متعددی، محتوای صفحه ها را بازبینی می نماید. شاید بتوان پهناورترین سود به کار گیری این الگوریتم را، گویش طبیعی مقالهها گفت.
تفاوت الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل با الگوریتم پاندا و پنگوئن چه میباشد؟
یکی پهناورترین واهمههای مدیران وبسایتها و سئوکاران، پنالتی شدن بوسیله گوگل میباشد؛ ولی بهتر میباشد خیال و خاطر شمارا ریلکس کنیم؛ چون الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل، بر طبق مجازات (پنالتی) وجود ندارد.انگیزه گوگل از ابتکار عمل الگوریتم پاندا و پنگوئن گوگل، پنالتی کردن محتوای بیکیفیت بود، البته مرغ مگس خوار، penalty-basedنیست و معنای حقیقی و واقعی عبارت کاوش گردیده را در صفحه های جان دار میکاود و محتوای دارای ربط را به استفاده کننده ارائه میدهد. فیض فعال سازی این الگوریتم، بسیار رضایتبخش بوده میباشد و گوگل به جای ارائه فهرست نتایجی بر پایه ی لغات کلیدی، نتیجه ها مربوط به قضیه را نشان می دهد. مورد و بافت متن، درین الگوریتم تاثیر متعددی داراست؛ چون مرغ مگس خوار قوه قضاوت دقیقی دارااست. به همین خیال و خاطر، قضیه متن، می بایست طوری تهیه و تنظیم شود که مرغ مگس خوار، انگیزه تالیف کننده متن را شناسایی نماید. کاوش معنایی «semantic search» عبارت دقیقی برای تعریف تلاش الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل میباشد.
مثلا، درصورتی که شما در گوگل کاوش نمائید که «کدام فیلم ماجراهای سه مرد در وگاس را داستان مینماید؟»، مرغ مگس خوار با قرائت مقاله ها دارای ارتباط، به شما تارنماهایی را معرفی می نماید که در رابطه فیلم Hangover مقاله تنظیم کردهاند و خیر صفحاتی که به معرفی وگاس پرداختهاند. همینطور مرغ مگس خوار از طریق گراف علم که در سال ۲۰۱۲ به وسیله گوگل معرفی شد، به کارگیری می نماید تا داده ها جامعتری در رابطه اشخاص، فیلمها، گالریهای موسیقی، مکانها و… به یوزرها ارائه نماید. به همین عامل میباشد که هنگامی فرانکلین روزولت را در گوگل کاوش می کنید، در سوی راست کاغذ، عکس، داده ها فردی روزولت یا این که هر شخص دیگری را که کاوش نموده اید، به یار و همدم داده ها ویکیپدیایی و اثرها، مشاهده میکنید.