مرجع مقالات رسمی سئو

مقالات رسمی سئو

مرجع مقالات رسمی سئو

مقالات رسمی سئو

تگ عنوان و نقش آن در سئو داخلی

آموزش سئو در مشهد تگ تیتر یا این که به عبارتی ” Title Tag ” نقش بسیار لبریز رنگی در پیروزی بهینه سازی داخلی داراست. و یکی مهم‌ترین فاکتورهای seo داخلی میباشد. بگذارید اهمیت آن را با یک نمونه بگویم. فکر کنید یک شروع آپ فعال سازی نموده اید. و خیلی به پیروزی آن ایمان دارید. از طرفی این زمینه را می‌دانید که برای برد آن به یک سرمایه گذار احتیاج دارید. از طرفی شما برای سفر به یک هتل رفته اید. در به عبارتی هنگام که در انتظار بالابر هتل میباشید ، بر حسب رخداد یک کدام از سرمایه گذاران مشهور کسب و عمل های اینترنتی را که ملاقات می‌کنید که وی هم درانتظار بالابر میباشد. درحال حاضر شما می‌دانید که یک استارآپ فوق العاده دارید البته در‌حالتی که نتوانید در کمتر از 30 ثانیه ایده خویش را به آن سرمایه گذار مطرح کنید ، زمان را از دست می دهید.


پس تمام سعی شما در‌این عصر نادر می بایست قانع کردن سرمایه گذار باشد. تا حاضر شود یک گرد هم آیی برای حرف در رابطه آن با شما بگذارد!

تگ تیتر استدلال اصلی قانع کردن کاوش کننده ها برای کلیک بر روی وبسایت شما !
دقیقا تگ تیتر هم مانند مثالی میباشد که پهنا کردم. در صورتیکه شما شایسته ترین محتوا را داشته باشید البته نتوانید کاوش کننده ها را قانع به کلیک کردن فرمائید ، صرفا یک بازنده می باشید!

متا تگ تایتل یا این که به عبارتی تگ تیتر چه چیزی است ؟
تگ تیتر یا این که به عبارتی متا تگ تایتل

در عکس بالا عبارت بهینه سازی تارنما با فرزاد اسماعیلیان تگ تیتر ورقه اصلی تارنما مخلوق میباشد. تگ تایتل یک قطعه کد HTML میباشد که تیتر برگه را مشخص و معلوم میکند. این کد در نصیب head وب سایت قرار میگیرد و به طور معمولی به استفاده کننده اکران داده نمیشود. انگیزه آن اکران مسئله کاغذ در حاصل کاوش میباشد. اما متنی که در‌این تگ قرار بگیرد در بالای مرورگر شما هم نشان داده می شود. مزیت دیگر آن وقتی میباشد که یوزرها پیوند تارنما شمارا در شبکه‌های‌عمومی به اشتراک می‌گذارند. دراین‌صورت تگ تیتر به یوزرها نمایش داده میشود و آنها را ترغیب به مشاهده محتوای شما می‌کند.

پس تا اینجا تاثیر آن را بر روی یوزرها مشاهده کریدم. البته از طرف دیگر این تگ بر روی بهینه سازی داخلی شما هم ثاثیر به سزایی داراست. برهان آن هم این میباشد که گوگل آن را بازبینی می نماید. و به طور رسمی اهمیت آن را در seo اعلام نموده است. پس با اینجانب هم پا باشید تا درین درس از فراگیری بهینه سازی مواقعی که می بایست رعایت فرمائید را با هم باز بینی کنیم :

ارتفاع تگ تیتر چقدر بایستی باشد ؟
درصورتی که میخواهید یک تیتر ماهر بنویسید ، بایستی مطلقا به ارتفاع آن دقت فرمایید. عامل آن هم این میباشد که با طولانی شدن آن ، دیگر به یوزرها به طور بدون نقص اکران داده نمیشود. مطلقا برای شما هم اتفاق افتاده میباشد که بعد از جستجوی عبارتی با تارنما هایی مواجه گردیده اید که تیتر آن‌ها یک گزاره ناقص میباشد . معمولا در انتهای این تیتر های ناقص فقط 3 نقطه می‌بینید.

پس شما بایستی مسلما به‌این نکته اعتنا فرمائید تا برای شما پیش نیاید. برای این عمل بایستی عملکرد نمایید که تیتر شما کمتر از 60 کلام باشد. حتی چنانچه بتوانید با 50 صحبت تیتر خویش را بنویسید بهتر میباشد. استدلال آن هم این میباشد که برای این فعالیت تعداد سخن معلوم نیست. و گوگل صرفا به اندازه ی 600 پیکسل به شما محیط می‌دهد. و اندازه فضایی که حروف متعدد به خویش اختصاص میدهند ، گوناگون میباشد . به همین عامل قابلیت و امکان داراست اکران 2 پاراگراف گوناگون که هرکدام از 60 سخن درست شده اند ، گوناگون باشد. یکی‌از آن‌ها به طور بی نقص اکران داده شود و دیگری به طور ناقص اکران داده شود.

به کار گیری از واژه و کلمه کلیدی در اولِ تیتر
مدام عملکرد نمائید گزاره خویش را طوری پباده سازی نمائید که کلمه و واژه کلیدی گزینه نظرتان در اولِ آن قرار گیرد. تجربه نشان داده میباشد که‌این قضیه هم به ارتقاء درجه شما به وسیله موتورهای کاوش امداد می‌نماید. و هم از طرفی روی کاربرها تاثیر بدون واسطه دارااست. زیرا آنان نخست حاصل را به طور سریع مرور مینمایند و بعد از آن بر روی مورد ای که برایشان جالب خیس باشد کلیک می‌نماید.

تیتر ورقه را برای یوزرها بنویسید خیر برای موتورهای کاوش !
بعضا از اشخاص با دانستن اهمیت تیتر کاغذ در بهینه سازی وب سایت ، سریع به روش های بدور زدن گوگل فکر می‌کنند! آنان همت می نمایند با کنار هم گذاشتن لغات کلیدی آیتم نظرشان ، تیتر کاغذ را بنویسند. در حالی که‌این عمل کاملا غلط میباشد.

حق تقدم شما بایستی یوزرها باشد اما در کنار آن بایستی حواستان به فهم ربات های گوگل هم باشد. به همین عامل خیلی مهم میباشد که بتوانید تعادل میان یوزرها و موتورهای کاوش را برقرار نمایید. این عمل خودش یک هنر میباشد. و برای دستیابی به‌این مهارت بایستی تایتل های فراوانی بنویسید تا در آن کارآزموده گردید.

هر برگه از تارنما می بایست یک تیتر منحصر داشته باشد
تیتر صفحه های شما نباید تکراری باشد. تا جایی که میتوانید بایستی کارایی فرمائید که تیتر های یکتایی بنویسید. این فعالیت به گوگل امداد می‌نماید تا فهم و شعور صدق از قیمت محتوای شما داشته باشد. در صورتی‌که از تیتر های شبیه و تکراری به کارگیری نمائید ، گوگل را حیران میکنید و دیگر نمی توانید به درجه ای که سزاوار آن میباشید دست پیدا فرمائید.

ولی این عمل ابدا سهل وآسان وجود ندارد. ولی شما می بایست با خلاقیت و علم خویش آن را به صحت پیاده سازی نمایید. مخصوصا این ضابطه را می بایست برای صفحاتی که برایتان اهمیت متعددی داراست به خیر و خوبی اجرا نمایید. خیلی زمان ها ما محتوای بسیار ارزشمندی ساخت می‌کنیم . البته فقط به جهت اینکه تیتر نسبتاً مشابهی در سایتمان موجود هست ، موتورهای کاوش را حیران میکنیم. و آن‌ها دیگر نمی توانند به صدق تشخیص دهند که‌این مقاله بسیار گران بها و مخصوص میباشد! و دیگر آن جایگاهی که سزاوار اش هستیم را به ما نمی دهند.

رابطه تگ تیتر با محتوای برگه
بسیار مهم میباشد که تگ تیتر شما با محتوایی که قرار میباشد به استفاده کننده نشان دهید ، دارای ربط باشد. در صورتی‌که شما عنوانی بنویسید که با محتوای داخل ورقه شما دارای ربط نباشد ، گوگل تگ تیتر را نادیده می‌گیرد و اکران نمی دهد. در صورتی خودتان هم مقداری بدین زمینه تصور کنید می‌بینید که به طور کامل این خلق و خوی گوگل نسبت به تگ تیتر طبیعی میباشد.

وقتی که یک استفاده کننده عبارتی را کاوش می‌کند و با تیتر تارنما شما مواجه می‌شود ، انتظار دارد که با کلیک کردن و گشودن آن برگه ادامه آن مقاله را بخواند. و در صورتیکه مقاله دیگری به وی اکران داده شود تماما ناراضی میشود. پس بهتر میباشد تیتر خویش را تماما مربوط به محتوای خویش بنویسید. با این فعالیت هم نرخ خروج یوزرها را کاهش پیدا می‌کند. و هم گوگل تیتر شما‌را همان طور که تایپ نموده اید اکران دهد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد